torstai 9. joulukuuta 2010

Takaisin khakinvihreään

Paita GT / Hame H&M / Koru vtg / Huivi 2nd hand / Saappaat 2nd hand / Laukku Mulberry


Jeps, vaikken tykkää täällä valittamisesta, niin heti tähän alkuun on kyllä nyt pakko pahoitella tän päiväisen asun kuvien laatua. Ihan kuraa. Niin kuvat kuin sisällä kuvaaminenkin. Varsinkin kun on nukuttu 4 tuntia pikkujoulujen jäljiltä ja aikaa kuvaamiselle on noin minuutti. No, nämä kuvat toimikoot hyvänä perusteena sille, että veronpalautuksista voi lohkaista pienen osan sitä uutta lisäsalamaa varten. Muutaman varteenotettavan olenkin jo löytänyt, eli toivon mukaan saan omani jo tämän viikon puolella.


Khakinvihreä jaksaa viehättää edelleen, etenkin ruskeaan ja/tai leopardikuosiin yhdistettynä. Fiilistelen erityisesti myös noita tuon hameen ryppyjä, jostain syystä sen kangas ei vain pysy suorassa. Ulkona lämmitti Fendin untuvatoppatakki, jolla tuntee kyllä noin pienissä pakkaslukemissa suorastaan paahtuvansa, mutta tänään halusin kiskoa niskaani erityisen lämpimät ulkovaatteet pelkästään jo hameen takia. Laitoin myös vielä vähän lähempää kuvaa noista uusvanhoista saappaistani alemmas.







Saappaat ovat tosiaan aika pitkävartiset, lähes puoleen reiteen ylettyvät ja osittain mokka-, osittain kiiltäväpintaista nahkaa. Ovat muuten lämpimät kuin mitkä! Teimme siis kaverini kanssa vaihtokaupat, luovutin hänelle omat ebayn niittisaappaani (nähty mm. täällä) näitä kotimaisia nahkaunelmia vastaan. Ei paha. Ja molemmat enemmän kuin tyytyväisiä saadessaan itsensä näköiset saappaat.

Lupaan että seuraavat asukuvat ovat parempia. Ainakin teen kaikkeni sen eteen! Nyt lähden toipumaan eilisten pikkujoulujen jälkimainingeista ja puurtamaan vähän koulujuttuja. Ja muuten, en ehtinyt kuvata eilistä pikkujouluasuani syystä että mulla oli sinne tulenpalava kiire. No, neitihän saapui sitten 2 tuntia etuajassa paikalle merkattuaan kalenteriinsa alkamisajat päin seiniä, että sellasta :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...