keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Raitoja ja pilkunviilausta

Raitapaita H&M / Hame Vero Moda / Saappaat 2nd hand (saatu vaihtokaupassa kaverilta)


Valveuduin jälleen kerran kuvailemaan asua vielä, kun päivänvaloa on jäljellä. Tuntuu enemmän olevan sääntö kuin poikkeus, että kaikki omalta osalta onnistuneet kuvat tarkentuvat väärin ja päin vastoin. Noh, asun kannalta sitä sitten luonnollisesti mieluiten julkaisee ne tarkemmat kuvat, joten tässäpä näitä nyt on. Mua itseäni vaan ärsyttää etteivät ne onnistuneet otokset sitten pääse tänne saakka :D

Talonvahtirupeama on tältä erää ohi ja vielä tänään sinnittelin niillä kamppeilla, joita olin mukaani pakkaillut. Nämä ylläni siis marssin reippaasti tänään "kevyelle" tutkimusviestinnän kolmi-nelituntiselle sessiolle joka sisälsi muun muassa väitöskirjan pisteiden ja sulkeiden tarkastelua. Huh, siitä ei sitten sen enempää, melkoiseksi pilkunviilaukseksihan se meni. Tietysti keväällä kirjoitettavaa kandia ajatellen pitäisi nyt osata hyödyntää ja olla kiitollinen kaikesta siitä tiedosta, mitä irti vain saa.



Tänään on vielä tiedossa työpaikan pikkujoulut ja olen jo toinen jalka oven välissä säntäämässä sinne. Pitäisi vaan kehitellä vielä asu ja vähän laittautuakin... Toivottavasti ennätän kuvaamaan illan kamppeet vielä tänne julkaistavaksi.

Huomiseen!

Ps. Tietääkö joku, onko lisäsalamasta todellista hyötyä puolijärkkärille hämärässä kuvaamiseen? Se saattaisi olla ratkaisu kuvaongelmiini niin, ettei heti tarvitsisi pulittaa itseään kipeäksi järjestelmäkamerasta (jonka voisi siis hankkia vasta myöhemmin)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...