maanantai 31. tammikuuta 2011

Hiusmallin päivitys

kuvat: Ashley Olson / Lauren Conrad / Whitney Port / Sarah Chalke / Google kuvahaku


Huomenna koittaa kauan odotettu päivä; pääsen viimein leikkuuttamaan hiuksistani kuolleet ja kuivuneet latvani, sekä korjaamaan ylikasvaneen hiusmallini. Keräilin pientä inspiraatiota hiusmalliini Googlen kuvahausta. Sinänsä mitään suurta ja mullistavaa muutosta ei tule tapahtumaan, mutta kyllä hyvä leikkaus pelastaa monelta huonolta hiuspäivältä ja piristää kummasti mieltä!

Latvoista tulee lähtemään ainakin viisi senttiä pituutta, sen verran on edellisestä leikkauskerrastakin aikaa. Lisäksi haluan hiuksiini kevyttä kerrostusta kollaasin kuvien kaltaisten unelmien lainetyylien luomisen helpottamiseksi. Omat hiukseni kun ovat sen verran taipuisaa sorttia, että joskus yön yli kiinni pidetty nutturakin tekee ihmeitä ja kerrostetussa, hyvin leikatussa hiusmallissa laineileva hius näyttäytyy hyvin edukseen.

Pientä värin päivitystä luvassa lienee sitten myöhemmin, lähinnä haluaisin kirkastaa talven aikana kovasti tummuvaa luonnollista väriäni, josta en uskalla enää millään ilveellä luopua. Tumma on kaunista, mutta minkäs teet kun valkoiseksi synnyit, hih. Jos hiusmuutos tuo vastaavia, rennon huolettomia mutta noin upeita kampauksia tullessaan, lupaan olla valittamatta vaaleaverikkyydestäni.

Millainen on sinun unelmatukkasi?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...