maanantai 31. tammikuuta 2011

Monday casual

neule Polo Ralph Lauren / silkkipaita 2nd hand / kaulakoru Gucci

kello Tommy Hilfiger


Tästä päästään hyvin liikkeelle kirppisjuttujen esittelyssä, sillä yksi viimeviikon löytö eksyi päälleni tänään. Polo Ralph Laurenin villa- ja kashmirsekoitteinen musta neule on unelmapehmyt ja lämmin päällä, olematta niin ahdistavan paksu kuten jotkut villapaidat. Alle puettu, niinikään aikanaan kirppikseltä pelastettu, italialainen silkkipusero on omiaan tuomaan viimeisen silauksen yleellisten materiaalien tuntuun iholla. Kun maanantaina yliopistolle raahautuminen masentaa, laadukkaat ja unelmapehmeät kankaat tekevät arkeen paluusta hieman suloisemman.

Alaosasta ei nyt olekaan kuvaa, mutta vaaleanharmailla farkuilla mentiin. Kaipaisin kyllä lisää muita housuja kaappiini farkkupinon seuraksi.. Eräästä himotuksen kohteesta on tulossa postaus pikimmiten, mutta sen hankinta-ajankohta jää nähtäväksi. Päätin nimittäin ryhtyä tästä alkaen säästökuurille erästä keväällä luvassa olevaa matkaa varten! Siellä saa sitten hyvällä omalla tunnolla pistää ranttaliksi, kun ostosrahatkin on säästetty ylimääräisistä pennosista jo hyvissä ajoin ennen matkaa.



Tein eilen muuten kovin sievän lakkauksen kynsiini! Pohjalla harmaanrusehtava, hieman hohtava lakka, jonka alkuperästä ei valitettavasti ole minkäänlaista muistikuvaa. Päälle taiteilin kynsien kärkiin liukuvan hilelakkauksen erillisten kerrosten avulla. Kuvat eivät tosin vastaa täysin totuutta luonnossa, kiitos myöhäisen iltapäiväluennon ja lampun valossa kuvaamisen. Kiinnostaako selkeämpi tutorial lakkauksesta paremmilla kuvilla ketään? Tuo Dependin hilelakka on osoittautunut halvasta hinnastaan huolimatta kullan arvoiseksi, näitä täytyy kyllä saada muissakin väreissä.

Ainiin! Huomaatteko postauksen ulkoasussa jotain eroa? Leikin tänään varsinaista html-gurua ja pääsin pienen koodailun jälkeen vihdoin ja viimein eroon niistä hermojani raastavista kuvien reunuksista. Ihanaa.

Kohta istahdan lähes naapurissani asuvan kampaajaystävän tuoliin hiusten leikkuuseen, pitäkää peukkuja että kaikki menee nappiin!

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Tosi kauniisti sulla tukka näissä kuvissa. Se on muutenkin niin ihanan pitkä! :)

Jaspe kirjoitti...

Kiitos Christina :)! Tuo kampaus on kyllä niin helppo ja hyvä keino bad hair day:n pelastamiseksi. Tänään tosin pätkäistiin latvoja ihan reilulla kädellä, ai että tuntuu nyt lyhkäiseltä vaikka pitkä tukka mulla on edelleenkin. Kuvamateriaali seuraa perästä huomenissa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...