perjantai 17. syyskuuta 2010

Koruton ja koristeinen

Huhhuh, viikko on ollut kiireisin aikoihin. Millon on luentoa, palavereita tai töitä, milloin syksyn opiskelijakissanristiäisiä tai muista juhlia. Olleen jälleen kerran luennon ja töiden välisellä paussilla, illalla matka jatkuu ystäväni 20-vuotissynttäreille suoraan töistä. Kivaa joo, mutta kauhean kiireistä. Onneksi viikonloppu onkin sitten lauantaista yövuoroa lukuunottamatta vapaa.

Tunika Soaked in Luxury / Vyö H&M / Farkut Tiger of Sweden / Ballerinat Zara

Polkaisin sateessa aamukahdeksaksi visuaalisuuden luennolle näissä kamppeissa. Outoa, sillä koko viime vuonna minulla ei ollut mitään yliopistoon liittyvääkään perjantaisin, nyt sinne joutui vielä aamulla noinkin varhain. Erittäin hyödillinen se olikin ja sain uutta pohdittavaa blogin ulkoasuakin koskien. Ehkä rukkailen uutta layoutia kunhan aikataulu antaa periksi sen verran.


Löysä, trikooinen ja lepakkohihainen tunika on merkiltään Soaked in Luxury. Vaikka olen elänyt yli lepakkohihoista aikapäivää sitten, tämän kyseisen yksilön kohdalla teen ehdottomasti poikkeuksen, niin mukava se on. Paita on ihanan simppeli, mutta siitä huolimatta mukavilla yksityiskohdilla höystettynä se ei käy liian tylsäksi. Lisäsin mukaan lähikuvan etumuksen printistä, joka esittää koruröykkiötä. Tuohonhan voisi kokeilla toteuttaa päälle ihan konkreettisia korujakin läjäksi jos löytäisi oikean henkiset ja tarkoitukseen sopivat yksilöt.

Farkut ovat minun jalkaani ne täydelliset mustat farkut. Rakastan Tiger of Swedenin farkkuja, sillä ne vain yksinkertaisesti istuvat minulle ylitse muiden kokeilemieni. Myönnettäköön, että ruotsalainen merkki kokonaisuudessaankin kuuluu suosikkeihini selkeillä leikkauksillaan ja mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan.

Nyt lähden valmistautumaan sekä töihinlähtöön, että vuoroa seuraavaan illanviettoon. Ajastin illaksi uuden postauksen, joten luettavaa täältä tulee löytymään lisää vielä tämänkin päivän puolelta. Huomenna totisesti nautin vapaapäivästäni!

Ps. Pahoittelen kuvia, hovikuvaaja kun on muiden asioidensa parissa ollut niin kovin kiireinen, eikä itselläni ole viikkoon ollut sopivaa rakoa aikataulullisesti kuvata asuja jonkun kanssa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...