lauantai 18. syyskuuta 2010

Viikonloppua

Huh, voimat ja jaksaminen ovat kyllä nyt melkoisella koetuksella rankan aikataulun takia niin opintojen, töiden kuin vapaa-ajankin aikataulujen puolesta. Olen haalinut itselleni melkoisesti menoa ja vielä pitäisi ensi yö jaksaa aamuun asti töissä. Tällaista vedin tänään ylleni;

Paita Ebay / Legginsit Vila / Koru JC / Saappaat Ebay

Vapaapäivä on tullut tänään enemmän kuin tarpeeseen, enkä ole varsinaisesti tehnyt muuta kuin keräillyt voimia eilisten synttärijuhlintojen jäljiltä. Ilta oli kyllä kieltämättä oikein onnistunut ja päivänsankarin näköinen :)! Tulin tänään alkuillan paikkeilla ystäväni luokse kyläilemään Hillsin ja ruuanlaiton merkeissä, sekä saimme siinä samalla asunikin kuvattua kunnon vehkeillä, joskin surkeassa valossa sateessa.


Kuvan paita on niinikään suursuosikkejani ja sarjassamme "vaatteet joita ei vain raaski käyttää liian usein". Kyseessä on Ebaysta tilattu tehdaskappale, joten en ole sen merkistä täysin varma, ainakin myyjän mukaan kyseessä on Topshopin paita.. Mutta eihän merkki vaatetta teekkään! Kaunis pitsiselkä on upea, joskaan ei aivan niin läpikuultava kuin joissain tämänpäiväisissä kuvissa. Löysä leikkaus ja harmaa kangas tasapainottavat pitsin juhlavuutta, joten paita käy hyvin arkeenkin.


Kaulakorua ostaessani muistan myyjän varoitelleen sen sotkeutuvan helposti, sillä hän omisti itsekin kyseisen mustan ketjukorun. Otin vinkistä vaarin ja säilytin korua aina vain naulassa tai korupuussa roikkumassa, mutta muuton tiimellyksessä se meni niin pahaan solmuun, että jaksoin vasta tänään selvitellä ketjut takaisin ojennukseen ja sain sen pitkästä aikaa kaulaani! Harmaalla, arkisella taustalla koru näyttää ainakin omaan silmääni oikein mielenkiintoiselta ja tuo ronskiutta tyttömäiseen pitsiin ja liehuvaan kankaaseen.


Täytyy tästä seuraavaksi hipsiä pikkuhiljaa pienille "päiväunille", jotta jaksan palautua huomenna paremmin vuoroni jäljiltä. Huominen päivä on pyhitetty löhöilyyn ja koti-illalle, mutta ajattelin ennen sitä suunnata vähän kaupoille metsästämään itselleni takkia, jota peräänkuulutin edellisessä postauksessa. Wish me luck! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja tervetulotoivotukset uusille tilaajille :)

Ps. Eikö ole muuten herkullisen näköiset pöperöt ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...